maanantai 17. kesäkuuta 2013

Spagetti a la Civen'lahti (Epsoon italialaisittain)

Tarjooluehrotus



  • Porsaan ulkofilettä noin 100 g per annos
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja, 2-3 per annos
  • Scaramorza- (tai mozzarellajuustoa) muutama viipale per annos
  • Paseerattua tomaattia, 1 rkl per annos
  • Valkosipulia
  • Chilirouhetta
  • Mustapippuria
  • Öljyä
  • Parmesaania tarjoiluun


Pilko liha hyvin pieniksi kuutioiksi, laita pannulle tilkka öljyä ja lihat. Paista hetki, lisää hiukan chilirouhetta ja mustapippuria sekä paloitellut tomaatit ja jatka paistamista hetki. Lisää joukkoon pilkotut juuston palat ja pieneksi hakattu sipuli, anna muhia seassa kunnes ovat sulaneet kivasti. Vähennä lämpöä lisää loraus paseerattua tomaattia ja paista kunnes kuumaa.

Tarjoa (täysjyvä)spagetin ja parmesaanin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti