keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Paneroidut kananrintafileet punakaali-, punasipulisalaatilla

Nopeat

(ohuita) Kananrintafileitä
Pekonia
Kananmuna
Maitoa
Jauhoja
Punakaalia
Punasipulia
Majoneesiä
Suola
Pippuri

Lihat:
Jauha fileille kevyesti pippuria. Kiepauta pekoni tai kaksi fileen ympäri. Voit kiinnitään ne esim. coctailtikuilla ohuilta sivuilta, kunhan muistat poistaa tikut ...

Panerointi:
Täällä  perinteinen tapa.
Itse tein ilman korppujauhoja seuraavasti.
Sekoita kananmuna ja loraus maitoa. Lisää jauhoa siten että saat aikaan tiiviin soosin laita laakeaan astiaan/lautaselle. Toiselle lautaselle pelkkiä jauhoja. Pyöräytin fileen pelkässä jauhossa, sitten muna-maito-jauhossa, uudelleen jauholautaselle ja vielä kerran toiseen lautaseen.

Rasvaa kuumalle pannulle, nopeasti vähän väriä molemmin puolin sitten lämpöä alas ja kypsennetään valmiiksi.

Punakaali-, punasipulisalaatti:

Pilko punakaalia pieneksi, itse tein tämän sauvasekoittimen silppurilla. Lisää sekaan pikkusen majoneesia ja mustaa pippuria. Leikkaa punasipuli läpikuultavan ohuksi viipaleiksi ja sekoita kaalin kanssa. Tähän voi laittaa sitten seuraksi jotain makeahkoa salaattikastiketta (tai lisätä sekoittimeen ihan vähän sokeria).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti