sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Olipa kerran ensimmäinen kirjoitus

Sunnutai, urheilupäivä. Vaatii hyvää mättöä.


Kauppareissulta mukaan tarttui, kananrintoja, ananasta ja salottisipuleita. Ajattelin laittaa padassa perinteisen yrtti/valkosipuli padan. Kotona selailin mausteita ja silmään kävi Meiran Tulinen Afrikkalainen mausteseos, uusi plan.

Raakavaihe
Kananrinnat, nahkoineen pataan, sekaan salotit ja yhden valkosipulin kynnet. EM. mausteseosta reilulla kädellä ja sitten vielä vähän lisää. Sitten vaan katselemaan fudista toivoen ettei tule aivan kauhea nälkä ennen kun herkut on muhineet tarpeeksi pitkään. Kurkkasin pataan ja kun sielä ei näyttänyt olevan liikaa nestettä heitin joukkoon tölkillisen ananaspaloja ja yhden viipaloidun chilin.

Pata oli uunissa about fudismatsin verran.

Seuraksi en keksinyt mitään 'karppausruokaa' joten tein couscousia. Hyvä valinta.

Salotit ja valkosipulit tulevat tällä tavalla todella herkullisiksi.

________

Tähän olisi sopinut sekaan vaikkapa maapähkinät tai rusinat (ananaksen tilalle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti